EpidosisBG

Sopharma Εμπορικοί Πύργοι

Sopharma Towers

Το Sopharma Business Towers είναι κτίρια υψηλής τεχνολογίας Class A – η υψηλότερη τάξη για γραφεία και κτίρια λιανικού εμπορίου σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρότυπα. Χρησιμοποιεί την ενέργεια του ήλιου, του ανέμου, τη φυσική θερμοκρασία του εδάφους και αποτελείται από δύο υπόγεια επίπεδα για χώρους στάθμευσης και αποθήκες, ισόγειο, μεσοπάτωμα και δύο ανεξάρτητους πύργους.

Το Business center βρίσκεται στην πόλη της Σόφιας, στο οικοδομικό τετράγωνο Dianabad, στις οδούς DraganTsankov Boulevard και LachezarStanchev, απέναντι από τα κεντρικά γραφεία της Τροχαίας, σε μία πολύ διπλωματική θέση έχοντας πολύ κοντά του το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου Interpred, πολλά δημόσια κτίρια και κατοικίες.

Συνδέεται με όλα τα δημόσια μέσα μεταφοράς τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ τα οποία έχουν πολύ συχνά δρομολόγια. Ενώ το μετρό περνάει ακριβώς δίπλα στο σταθμός Ο.Μ. Ντιμιτρόφ, 200 μέτρα μακριά.

Βρίσκεται κοντά σε δύο από τους πιο σημαντικούς δρόμους της πόλης, τον TsarigradskoShose Boulevard και τον Ring που εξασφαλίζουν στους ενοικιαστές και τους επισκέπτες του πολύ εύκολη πρόσβαση σε όλα τα μέρη της πόλης.

Τα κτίρια που βρίσκονται στην περιοχή είναι πολυτελείς κατοικίες και σε κοντινή απόσταση υπάρχουν πάρκα.

Το ύψος των κτηρίων εξασφαλίζει την εισαγωγή περισσότερων από 100.000 ατόμων καθημερινά. Αυτό εγγυάται την τεράστια διαφήμιση και το εμπορικό κέρδος που μπορούν να έχουν οι ενοικιαστές του.

Το Sopharma Business Towers έχει το πλεονέκτημα της εξαιρετικής του τοποθεσίας και έχει έναν μοναδικό σχεδιασμό .Βρίσκεται 15 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Σόφιας, 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης και τις κύριες περιοχές της.

Οι χώροι γραφείων βρίσκονται σε πύργους των 19 και 22 ορόφων που είναι μερικά από τα ψηλότερα κτίρια στη Σόφια.

Τα κεντρικά γραφεία της Sopharma θα φιλοξενηθούν σε έναν από τους πύργους. Η Sopharma JSC είναι μία από τις δέκα κορυφαίες εταιρείες στη Βουλγαρία και ηγέτης στον τομέα των φαρμακευτικών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Τα κτίρια έχουν έως και 50% εξοικονόμηση ενέργειας και εκπομπών CO2 με καινοτόμα ιδέα φωτισμού ημέρας. Το Sopharma Business Towers είναι τα μεγαλύτερα κτίρια γραφείων που έχουν χτιστεί ποτέ σε όλη τη Βουλγαρία.

 

BUSINESS CENTER

67fb001596_big

 

Σας αναφέρουμε κάποιους από τους ενοικιαστές του:

 

sopharma-logo

 • Sopharma PLC

Η Sopharma PLC είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες φαρμακευτικών προϊόντων στη Βουλγαρία, δημοφιλής για την κατασκευή υψηλής ποιότητας φαρμάκων.

Η Sopharma υποδεικνύεται για τα οικονομικά της, την παραγωγή και το πνευματικό δυναμικό της, το οποίο της επέτρεψε να γίνει ένας καθοριστικός παράγοντας στη φαρμακευτική αγορά. Το μέγεθος και τα καλά οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας είναι αποτέλεσμα της δυναμικής και επιθετικής στρατηγικής που έχει αναπτύξει.

Η παραγωγή των φαρμακευτικών προϊόντων δεν είναι μόνο μια τεχνολογική διαδικασία, αλλά μια ανθρώπινη αποστολή που βασίζεται σε υψηλά πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας του φαρμάκου.

http://www.sopharma.bg

 

doverie_logo

 • DOVERIE – United Holding PLC

DOVERIE – United Holding PLC κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών στη Βουλγαρική οικονομική σκηνή και ακολουθεί τον μείζον στόχο των επενδύσεων του: να παράγει σταθερά εισοδήματα στους μετόχους της, τόσο από τα μερίσματα τους αλλά και από την αύξηση της αξίας των μετοχών της Εταιρείας.

http://www.doverie.bg

 

Logo_Sopharma-properties

 • Sopharma Properties REIT

Η Sopharma είναι εταιρεία που ασχολείται με τον τομέα του Real Estate επενδύει σε ακίνητα αγοράζοντας τίτλους και άλλα δικαιώματα οικοπέδων και ακινήτων. H Sopharma Properties REIT αναλαμβάνει ανακαινίσεις, μισθώσεις, ενοικιάσεις ή πωλήσεις κατοικιών και εμπορικών κτιρίων.

http://www.sopharma-imoti.com

 

 

logo_elana4en

 • Elana Group – ELANA group of companies

Ο όμιλος ELANA είναι ένα από τα μεγαλύτερα μη τραπεζικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα με περισσότερα από 20 χρόνια ιστορίας στη χρηματοπιστωτική αγορά της Βουλγαρίας. Οι εταιρείες με το εμπορικό σήμα ELANA διατηρούν ηγετική θέση στους τομείς της ειδικότητάς τους: διαχείριση στοιχείων ενεργητικού, συναλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές, επενδυτική τραπεζική, σύμβουλοι χρηματοδοτήσεων της ΕΕ, γεωργικές επενδύσεις, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, κ.λπ.

Ο όμιλος Elana Financial Holding αποτελείται από:

 • Την Elana Trading που ασχολείται με τις χρηματιστηριακές συναλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές και την επενδυτική τραπεζική.
 • Την Elana Fund Management που ασχολείται με την διαχείριση αμοιβαίων κεφαλαίων.
 • Την Elana Investment που ασχολείται με τη χρηματοδότηση από την ΕΕ.
 • Την Elana Holding που αποτελεί μέρος κοινοπραξίας διαχείρισης του Βουλγαρικού Ταμείου Ενεργειακής Απόδοσης και ΑΠΕ.
 • και της ELANA Energy Management που διαχειρίζεται την ανάπτυξη έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Το γραφείο βρίσκεται στο Κτίριο Β – Sopharma Business Towers – όροφο 12-13

 

http://www.elana.net

 

 

sopharma_trading_logo

 • Sopharma Trading JSc

Η Sopharma Trading είναι ο μεγαλύτερος διανομέας των φαρμάκων, OTC προϊόντων, ιατρικού εξοπλισμού, αναλωσίμων και καλλυντικών. Sopharma Trading AD λειτουργεί με βάση όλα τα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα και είναι η πρώτη Βουλγαρική διανομέας των φαρμακευτικών προϊόντων, που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 9001: 2008.

Οι πελάτες της είναι πάνω από 4.000 φαρμακεία, νοσοκομεία και κέντρα υγείας. Η Sopharma Trading JSC παρέχει 100% γεωγραφική κάλυψη της χώρας με πέντε περιφερειακά κέντρα διανομής, που βρίσκονται στις πιο στρατηγικές πόλεις για την επιχείρησή.

Οι συνεργάτες της είναι περισσότεροι από 400 επιχειρήσεις – παγκοσμίως αναγνωρισμένες στο χώρο των φαρμάκων. Από το 2011 είναι εξουσιοδοτημένοι διανομείς της General Electric – παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή ιατρικού εξοπλισμού.

Σήμερα η Sopharma Trading JSC είναι μια από τις πιο δυναμικές επιχειρηματικές οργανώσεις στη Βουλγαρία. Η εταιρεία είναι γνωστή από τη διαφάνεια των επιχειρήσεών της, τη σταθερότητα των οικονομικών παραμέτρων, την ανάπτυξη της και τις επενδύσεις της στην επαγγελματική κατάρτιση των εργαζομένων της. Η εμπιστοσύνη των πελατών και των συνεργατών είναι η βασική της αξία.

Το 2010 η Sopharma Trading Jsc βραβεύτηκε από την εφημερίδα Capita για την ηγετική της θέση στον τομέα της Φαρμακευτικής.

 

http://www.sopharmatrading.bg

 

 

logo_telecomplect

 • Telekomplekt PLS

Το αντικείμενο δραστηριότητας της Telekomplekt PLS είναι η μελέτη σχεδίων για την κατασκευή δημόσιων τηλεπικοινωνιών στη Βουλγαρία και στο εξωτερικό. Επίσης ασχολείται με τη συντήρηση μηχανημάτων, την παραγωγή μεταλλικού εξοπλισμού και τη διάθεση τους στους πελάτες.

Τα τελευταία χρόνια η Telekomplekt PLS ασχολείται κυρίως με την κατασκευή και συντήρηση  προκατασκευασμένων κτιρίων και υψηλής τεχνολογίας κλάσης Α.

Η Telekomplekt PLS είναι πιστοποιημένη κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001: 2008,ISO 14001: 2004 και OHSAS 18001: 2007 για τον τομέα δραστηριότητάς της.

 

 

 

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ

meeting-roomsΟι αίθουσες συνεδριάσεων του Sopharma Business Towers είναι τέσσερις και βρίσκονται στον τρίτο όροφο του κάθε κτιρίου.

Εάν σχεδιάζετε ένα συνέδριο, εκπαιδευτική ημερίδα ή έκθεση – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επαγγελματικές αίθουσες συνεδριάσεων του business center.

 

 

 

 

Κτίριο А, fl.3Θέσεις
Τύπος2 ώρες
4 ώρες
Ημερησίως (8:00 – 18:00)
East Room100cinema110* euro180* euro340* euro
55class room160* euro240* euro400* euro
West Room100cinema110* euro180* euro340* euro
55class room160* euro240* euro400* euro
Κτίριο B, fl.3
Θέσεις
Τύπος2 ώρες
4 ώρες
Ημερησίως (8:00 – 18:00)
East Room150cinema170* euro240* euro400* euro
90class room225* euro350* euro500* euro
West Room100cinema110* euro180* euro340* euro
55class room160* euro240* euro400* euro

*Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και περιλαμβάνουν:

1. Χώρο διαλειμμάτων για καφέ και εστίαση.

2. Οθόνη πολυμέσων.

3. Προβολέα με ανάλυση 1280 x 800, 16:10, 3800 lumens (Sanyo).

4. Σύστημα ήχου Dynacord.

5. Μικρόφωνα 4 τεμ.

6. Διάγραμμα Flip 1 τεμ.

7. Ασύρματο Internet .

8. Παροχή φορητού υπολογιστή που συνδέεται στην οθόνη προβολής.

 

Οι ενοικιαστές του Sopharma Business Towers απολαμβάνουν 15% έκπτωση.

Πρόσθετες υπηρεσίες:

 • Ο πρόσθετος εξοπλισμός και υπηρεσίες τροφοδοσίας χρεώνεται επιπλέον.
 • Η περαιτέρω χρήση της αίθουσας, κοκτέιλ και πολλά άλλα χρεώνονται επιπλέον
 • 15% προκαταβολή κράτησης

Οι κρατήσεις επιβεβαιώνονται και ακυρώνονται στο παρακάτω e-mail:
dstoilova@businesstowers.bg

Επικοινωνήστε μαζί μας:
DesislavaStoilova

Υπεύθυνη "Δημοσίων Σχέσεων και Διαφήμισης"
SopharmaImoti REIT
Sopharma Business Towers
Σόφια 1756  "L. Stanchev" Str. №5 , Κτίριο A , fl.18
T : +359 2 8134 826
F : + 359 2 8134 332
M: +359 882 85 38 01
dstoilova@businesstowers.bg

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

retail-center

Κάτω ακριβώς από το business center βρίσκεται Εμπορικό κέντρο με δύο επίπεδα που έχει πάνω από 11000 τετραγωνικά μέτρα.

Η κύρια είσοδος του βρίσκεται αντιμέτωπη με τη DraganTsankov Boulevard, στρατηγικά τοποθετημένο μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το σταθμό του μετρό και διαθέτει άριστη ορατότητα για τη διέλευση αυτοκινήτων και συνδέεται με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το Sopharma Business Towers επίσης προσφέρει 7.000 τετραγωνικά μέτρα κήπου.

 

image