EpidosisBG

BSR Sofia AD

bsr-sofia

 

Το Sofia One είναι ένα κτίριο γραφείων πρώτης κλάσης με περίπου 13.000. τ. μ. και πάνω από 250 θέσεις στάθμευσης που βρίσκονται σε δύο υπόγεια επίπεδα. Το κτίριο έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει μέγιστη άνεση στους ένοικους , παρέχοντάς τους το υψηλότερο επίπεδο συστημάτων, εξαρτημάτων και προσβασιμότητας σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας, στο κέντρο της πόλης.

about-bsr-sofia-oneΗ B.S.R. Sofia AD είναι θυγατρική εταιρεία της B.S.R. Europe
Η B.S.R. Europe, μία δημόσια επιχείρηση που διαπραγματεύεται στο Χρηματιστήριο του Τελ Αβίβ, είναι μία από τους κορυφαίους κατασκευαστές ακινήτων στην Ευρώπη.
Η B.S.R. Europe έχει χτίσει συγκροτήματα κατοικιών, γραφείων καθώς και εμπορικά κέντρα στις ακόλουθες χώρες: Ουγγαρία, Τσέχικη Δημοκρατία, Σλοβακία, Πολωνία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Λετονία και την Κύπρο.
Η B.S.R. Europe εισήγαγε την έννοια Περίφραξη στις αγορές της ΚΑΕ, παρέχοντας στους πελάτες της μοναδικές παροχές, όπως εμπορικό κέντρο, αθλητικ κέντρο, παιδικές χαρές, κλπ.
Η B.S.R. Europe έχει μια εξαιρετική φήμη για την ανάπτυξη ακινήτων έργων. Κατά τα τελευταία χρόνια η B.S.R. ενεπλάκη στην ανάπτυξη περισσότερων απ 15.000 οικιστικών μονάδων και 200.000 m2 εμπορικών κτιρίων στην Ευρώπη.

 

Στα χρόνια της λειτουργίας της στην Ευρώπη, η B.S.R. έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όπως το ΕΤΑΑ, το Heitman Ταμείο, το Ταμείο προσχώρησης (μέλος του ομίλου Generali), το Macquarie Ταμείο και το Edmond De Rothschild Ταμείο.

 

Παρακάτω θα δείτε μερικά από τα έργα της:

bsr-projects

Η εταιρεία έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή στους υπαίθριους χώρους, στο σχεδιασμό και την εμφύτευση φυτών που έχουν ως σκοπό να εξασφαλίσουν ένα ευχάριστο και όμορφο εργασιακό περιβάλλον. Στόχος τους ήταν η δημιουργία ενός κτιρίου υψηλής ποιότητας για τη στέγαση γραφείων, τα οποία θα βρίσκονται σε εύκολη και προσβάσιμη περιοχή για τους πελάτες τους. Το κτίριο περιλαμβάνει σύγχρονες και υψηλού κύρους εισόδους, λόμπι καθώς και κοινόχρηστους χώρους οι οποίοι δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές τους, διασφαλίζοντας ένα πανέμορφο και σύγχρονο περιβάλλον. Το κτίριο περιλαμβάνει τέσσερις άνετους ανελκυστήρες από το χώρο στάθμευσης μέχρι τα γραφεία, ιδανικός αριθμός με βάση μέγεθος του κτιρίου. Ο ευέλικτος σχεδιασμός των γραφείων επιτρέπει στον ενοικιαστή να επιλέξει το μέγεθος του γραφείου που επιθυμεί και του δίνει τη δυνατότητα διαίρεσης του. Κάθε γραφείο μπορεί να εξοπλιστεί με δικό του WC και κουζίνα. Τα γραφεία μπορούν να παραδοθούν στους ενοικιαστές πλήρως εξοπλισμένα ή όχι, με βάση τις ανάγκες του κάθε ενοικιαστή. Επίσης μπορεί να δοθεί η δυνατότητα στον ενοικιαστή να σχεδιάσει μόνος του το γραφείο που επιθυμεί με τη βοήθεια και τη πλήρη επίβλεψη με το διαχειριστή έργου.

 

bsr2Το κτίριο βρίσκεται στην ανατολική πλευρά από το κέντρο της Σόφιας, στην περιοχή Slatina στη γωνία της οδού Shipchenskiprohod Blvd και KostaLulchev, ενώ απέχει περίπου 2 χλμ από το εμπορικό κέντρο Sky City στο κέντρο της πόλης (κτίριο του Κοινοβουλίου) και περίπου 5 χλμ από το Διεθνές αεροδρόμιο της Σόφιας. Είναι μία περιοχή κατοικήσιμη αλλά και ένας εμπορικός πόλος. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται τα διοικητικά γραφεία του Δήμου Σόφιας, το Υπουργείο Εξωτερικών Βουλγαρίας, ο Οργανισμός Μητρώου και η Βουλγαρική Ακαδημία επιστήμων. Το κτίριο θεωρείται ότι είναι υψηλής ποιότητας και έχει εξαιρετική προσβασιμότητα προς το εξωτερικό. Η περιοχή διαθέτει με ανεπτυγμένη υποδομή και συνδέεται με όλες τις δημόσιες συγκοινωνίες, τραμ, τρόλεϊ, λεωφορεία και ταξί.

Σκοπός του Business Center Sofia One είναι να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ενοικιαστών. Ομάδα υψηλής ποιότητας προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες για τους ενοικιαστές που ζητούν την επισκευή, παράδοση και εγκατάσταση πρόσθετου εξοπλισμού.

 

 

bsr3Το συγκρότημα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών, μερικές από τις οποίες είναι οι εξής:

 • 24ωρη ασφάλεια και παρακολούθηση με κάμερες τους κοινόχρηστους χώρους.
 • Εταιρεία διαχείρισης ακινήτων.
 • Υπηρεσίες Αρχιτεκτονικής.
 • Reception στο κτίριο.
 • Καθαρισμός και συντήρηση των εξωτερικών και εσωτερικών κοινόχρηστων χώρων.
 • Καθαρισμός υαλοπινάκων και τη συντήρηση προσόψεων.
 • Απομάκρυνση του χιονιού.
 • Συντήρηση ηλεκτρολογικών, υδραυλικών και HVAC συστημάτων.

 

Σας παρουσιάζουμε κάποιους από τους ενοίκους:

 • JCDecaux

Ένας ηγέτης μεταξύ των ιδιόκτητων μέσων ενημέρωσης στην αγορά της Βουλγαρίας.

Αναγνωρίζουμε, επίσης, ότι κορυφαία προτεραιότητα της διαφήμισης των πελατών μας είναι να τραβήξουν την προσοχή των ανθρώπων. Έτσι, τοποθετώντας διαφημιστικές κατασκευές σε σωστά αστικά σημεία προσπαθούμε να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον των κατοίκων ώστε να ανταποκριθούν θετικά στα μηνύματα που θέλουν να περάσουνε οι πελάτες μας και η διαφήμιση στο σύνολό της να γίνει πιο αποτελεσματική.

http://www.jcdecaux.bg

Sofia One, 4 ος όροφος, γραφείο 401

 

 • Υπηρεσίες Ανάπτυξης BT

Μία από τις εξέχουσες εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στη Βουλγαρία που ειδικεύεται στη διαχείριση ξενοδοχείων, τουριστικών γραφείων καθώς και στην ανάπτυξη ακινήτων και υποδομών.

http://www.bt-ds.com

Sofia One, 9 ος όροφος, γραφείο 901

 

 • Sutherland Global Services

Sutherland Global Services, Inc., Μία εταιρία πληροφορικής και Outsourcing, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επιχειρηματικής διαδικασίας Outsourcing.

http://www.sutherlandglobal.com

Sofia One, 2 ος όροφος, γραφείο 201

 

 • Japan Tobacco International

Η JTI είναι μία κορυφαία διεθνής εταιρεία καπνού που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 120 χώρες σε όλο τον κόσμο.

http://www.jti.com

Sofia One, 4 ος όροφος, γραφείο 402

 

 • C3/CustomerContactChannels

http://www.c3connect.com

Sofia One, 6 ος όροφος, γραφείο 601

 

 • Matrix Global

Η Matrix Global είναι η διαίρεση της εταιρείας πληροφορικής Matrix (κορυφαία εταιρεία του Ισραήλ με περισσότερους από 7.000 εργαζόμενους). Η εταιρεία προσφέρει ολιστικές λύσεις και υπηρεσίες outsourcing για εταιρείες υψηλής τεχνολογίας και οργανώνει το τμήμα ΙΤ σε νεοσύστατες επιχειρήσεις από διάφορους τομείς.

http://www.matrix-global.net

Sofia One, 3 ος όροφος, γραφείο 301

 

Το κτίριο και όλα τα γραφεία έχουν σχεδιαστεί και είναι εξοπλισμένα σύμφωνα με προδιαγραφές Α 'κατηγορίας, μεταξύ των οποίων:

 • BMS (Building Management System) – UPS διατηρούνται, Regin (Σουηδία)
 • Συστήματα HVAC (θέρμανσης, αερισμού και κλιματισμού) – Σύστημα 4 σωλήνων, καθαρό αέρα, εναλλάκτες θερμότητας για τον αέρα εξαγωγής.
 • Ψύκτες, αντλίες για ψύξη και θέρμανση, μονάδες fan coil και ΚΚΜ – Carrier (made in Italy)
 • Κεντρικό σύστημα θέρμανσης – Brunata
 • Συστήματα πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης – ανιχνευτές καπνού CO και Σύστημα ψεκασμού καλύπτουν όλο το κτίριο και τους χώρους στάθμευσης – Siemens (Ελβετία)
 • Πηγή τροφοδοσίας ρεύματος – γεννήτρια ντίζελ – 400 kVA, Green Power (Ιταλία)
 • Ψευδοροφές
 • Υπερυψωμένα δάπεδα
 • Καθαρό ύψος οροφής 2,7 m
 • Μεγάλα παράθυρα απόλυτα μονωμένα – Etem
 • Υψηλής ποιότητας ανελκυστήρες ταχύτητας – 4 x 1 000kg (13 επιβάτες), 1,6 m / s, ένας από αυτούς είναι πυροσβεστικής, Schindler (Ελβετία).
 • Σύγχρονο σύστημα ασφαλείας και ελέγχου πρόσβασης – κάρτες εγγύτητας για όλες τις εισόδους κτιρίων, τεχνικά δωμάτια και τα εμπόδια στάθμευσης, Intercom για τις εισόδους των κτιρίων και στάθμευσης.
 • Αυτόματα ηλεκτρόμετρα – 8 μονάδες ανά κάθε όροφο, Schneider Electric.
 • Τηλεπικοινωνίες – Οπτικά καλώδια για τα τηλέφωνα και το Διαδίκτυο σε κάθε γραφείο.

 

bsr-sofia-office4bsr-sofia-exterior4bsr-sofia-lobby2

 

 

 

 

 

B.S.R. Sofia AD 1574, Σόφια

3 Nikola Tesla Str.

Industrial Building of Electronica, 4 ος όροφος

Telephone: +359 2 870 0409

FAX: +359 2 870 1068

E-mail: office@bsrsofia.com

http://www.bsrsofia.com