EpidosisBG

ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Πλεονεκτηματα

Χαμηλή φορολογία

Μειώστε τη φορολογία σας με την ίδρυση της δικής σας επαγγελματικής έδρας στη Βουλγαρία. Όταν ο φορολογικός συντελεστής είναι μόλις 10% στα ετήσια εταιρικά καθαρά κέρδη, δεν υπάρχει πλέον λόγος να συνεχίζετε την άνιση μάχη με το τωρινό φορολογικό καθεστώς στην Ελλάδα. Η επιχείρηση σας, μπορεί  να πραγματοποιεί εμπορικές συναλλαγές,[…]

Περισσότερα

Ευέλικτη λειτουργία – Παροχή φορολογικής έδρας

Στην έδρα του γραφείου μας στην Σόφια της  Βουλγαρίας, έχουμε από το Νόμο την δυνατότητα να σας παραχωρήσουμε Φορολογική Έδρα ώστε να στεγάσετε τα βιβλία, τα τιμολόγια, τις σφραγίδες και όλες τις οικονομικές καταστάσεις της επιχείρησής σας. Πρακτικά, δεν χρειάζεται να μισθώσετε κάποιον επαγγελματικό χώρο, και έτσι αποφεύγετε το ενοίκιο και όλα[…]

Περισσότερα

Μειωμένο μισθολογικό & ασφαλιστικό κόστος

Το ασφαλιστικό κόστος που επιβαρύνει τον επιχειρηματία (μόνο τον Διαχειριστή) στη Βουλγαρία (αντίστοιχο του ΕΦΚΑ) είναι 70 €/μήνα και μάλιστα εάν υπάρχουν περισσότερα από ένα μέλη στην εταιρεία σας, τότε είναι υποχρεωτικό να ασφαλιστεί μόνο ο Διαχειριστής (Manager) και τα υπόλοιπα μέλη απαλλάσσονται. Με το παραπάνω κόστος έχετε και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη[…]

Περισσότερα

Παγκόσμια εταιρεία

Η δική σας παγκόσμια εταιρεία Η επιχείρησή σας έχει μια σύγχρονη μορφή, δηλαδή είναι μία εταιρεία που ξεπερνάει άμεσα  όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, λειτουργεί από όποιο σημείο του πλανήτη και εάν βρίσκεστε, χωρίς περιορισμούς στην σύναψη συμφωνιών και αγοραπωλησιών, εξασφαλίζοντάς σας μια αρμονική εμπορική σχέση με κάθε γωνιά του πλανήτη,[…]

Περισσότερα

Ελάτε να ξεκινήσουμε μαζί

Μία ίδρυση εταιρείας στη Βουλγαρία είναι ασφαλής όταν γίνεται σωστά και στην εταιρεία Epidosis BG – Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων το αποδεικνύουμε έμπρακτα και καθημερινά. Ελάτε να ξεκινήσουμε μαζί και γίνετε και εσείς ένας από τους πολλούς ευχαριστημένους πελάτες μας που τόλμησαν το επιχειρηματικό άλμα εκτός των συνόρων.

Περισσοτερα

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

  • Ευχαριστώ πολύ την ομάδα της EpidosisBG για τη νέα αυτή κατεύθυνση αλλά και τις πολύτιμες συμβουλές και πληροφορίες που μου παρείχαν σε κάθε μου βήμα εδώ και ένα χρόνο. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι με βοήθησαν να κάνω τη σωστή κίνηση στη σωστή στιγμή.

    Δαναη Χ. – Designer
  • Μέσα σε 2 εβδομάδες, από απόσταση κατάφερα να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση χωρίς περιττά έξοδα. Το πιο σημαντικό είναι ότι από την αρχή έως το τέλος, η συνεχής επικοινωνία και καθοδήγηση από την EpidosisBG μου έδωσαν την ασφάλεια που ζητούσα και τη σιγουριά που μόνο ένας επαγγελματίας μπορεί να σου προσφέρει.

    Γεωργιος Κ. – Freelancer
  • Το άνοιγμα μιας εταιρείας στο εξωτερικό φαινόταν σε μένα και το συνεργάτη μου ένα δύσκολο εγχείρημα γεμάτο κινδύνους και ασάφειες. Με τη βοήθεια της EpidosisBG μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε να πούμε με σιγουριά ότι νιώσαμε τις πρώτες μας επιχειρηματικές και οικονομικές ανάσες.

    Χαρης Σ. – Web Developer

Κάντε ένα νέο ξεκίνημα

Δώστε τέλος στο φορολογικό Γολγοθά και ξεκινήστε σήμερα μαζί μας μια νέα επιχειρηματική εποχή δίνοτας ανάσα στον τρόπο που εργάζεστε, δίκαια και αποτελεσματικά. Μπείτε στην παγκόσμια αγορά με την EpidosisBG και κερδίστε τη θέση που σας αξίζει.

Επικοινωνια

ΑΠΛΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΑΡΞΗ

ΣΕ ΜΟΝΟ 4 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

ΧΩΡΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΗΧΗΣΗ

Πάντα δίπλα σας μια ομάδα

Η EpidosisBG θα είναι πάντα στο πλάι σας με μια δυνατή και έμπειρη ομάδα που σκοπός της είναι η δική σας επιτυχία και επίτευξη των στόχων σας. Έχουμε τις λύσεις και το αποδεικνύουμε έμπρακτα καθημερινά. Εσείς έχετε μόνο να αποφασίσετε για την μελλοντική μας συνεργασία.

Επικοινωνηστε σημερα